Historie Toponderzoek

Vanaf 2011 is Toponderzoek actief als (Limburgs) participatie- en onderzoeksbureau. Ingezet wordt op het bevorderen van de participatie van burgers (lees: Limburgers) bij het leveren van concrete input voor vraagstukken die spelen in Limburg.

Het onderzoeksbureau, gevestigd in Limburg, is gespecialiseerd op de (semi-)overheid actief in de provincie Limburg en provincie Noord-Brabant. Het onderzoek richt zich op het evalueren, verbeteren en verrijken van het gemeentebeleid / dienstverlening.

Uitgangspunt vormt de beleidscyclus en de burgerraadplegingen als onderzoeksinstrument.

Je vindt ons op de 1e etage in het Communicatiehuis:

Toponderzoek
Expeditiestraat 12
5961 XP Horst

In 2013 zag het 1e TIP-burgerpanel het levenslicht. Uiteraard in Limburg. Vanaf 2014 is Toponderzoek landelijk actief met de burgerpanels en werkzaam conform de MOA-richtlijn.

Marktonderzoek Limburg

Toponderzoek is een onderzoeksbureau in Limburg (Horst aan de Maas). Vele Limburgers zijn inmiddels geraadpleegd over vele Limburgse onderwerpen, zoals parkeerbeleid, handhaving, veiligheid, profileringsonderzoek, afvalbeleid, centrummanagement, koopzondagen e.d.

Leg bij ons de onderzoeksvraag neer en we komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Nodig ons gerust uit voor een kopje koffie. Dit kan door een mail (enquete@toponderzoek.com) te sturen.

Actief in alle Limburgse gemeenten: marktonderzoek mogelijk van Gennep tot en met Beekdaelen

Toponderzoek voert snel (lokaal) marktonderzoek uit. Afhankelijk van de vraag kan dit op provincie-, gemeente- of wijkniveau. In alle gemeenten in Limburg hebben we een TiP-panel. Dit burgerpanel (gemeenschapspanel) kan snel, betrouwbaar en adequaat worden ingezet voor lokaal marktonderzoek bij jou in de gemeente.

Martijn Hulsen