De website van Toponderzoek is vernieuwd. Je zit nu naar een gloednieuwe website te kijken. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook het innerlijk is er op vooruit gegaan. We laten een beetje zien wat alle vernieuwingen zijn en we zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jouw mening!

Er zijn verschillende dingen bijgekomen zoals een aanmeldoptie voor de nieuwe Topletter en/of blog, een kopje raadpleging zodat mensen makkelijk raad kunnen ontvangen van burgers, ondernemers of politici. De website kan nu veel makkelijker aangepast worden door het systeem van WordPress zodat de website up-to-date blijft.

Het had even geduurd om een goede partner te vinden voor het bouwen van de website maar toen kwamen we bij BeginZeker uit en die heeft ons uitstekend geholpen.

 

Inhoud

Bij deze website was onze bedoeling dat inhoud boven uitstraling stond. Uitstraling is belangrijk maar de vorige website had te vage inhoud en daar moest verandering in komen. Dus vandaar hebben we goed gelet op de inhoud van de website.

 

Wat vind jij?

We zijn reuze benieuwd naar jullie mening over en reacties op de nieuwe site. Wat vind jij ervan?

Laat het weten in de reacties hieronder. Alle feedback is welkom! Houd wel in gedachten dat de komende tijd nog een aantal dingen veranderd worden en dat de website dus nog niet helemaal klaar is.