samenwerking Toponderzoek en MKB Limburg

Samenwerking Toponderzoek en MKB Limburg

Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg en bestuursadviseur Mathias Brockmann gingen afgelopen maanden op ‘kruistocht’ door de provincie Limburg.

MKB-Limburg kan door middel van deze zogeheten Partner Organisaties en Business Partners nog beter gebruik maken van de kennis en expertise van leden vóór leden. Partners delen hun kennis met alle leden van MKB-Limburg. Dit kan tot uiting komen in onder meer; workshops, vakrubrieken op de website en speciale ledenvoordelen. Ook zullen deze partners een rol vervullen als strategisch sparringspartner in vaste overlegvormen binnen MKB-Limburg.

“ Deze basis aan partners representeert de Triple Helix goed en MKB-Limburg is de verbindende schakel in dit geheel. We zien er naar uit om nog meer voor onze leden te kunnen betekenen met ons uitgebreide kennisnetwerk.”
Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg

Ondernemerspanel Limburg

Toponderzoek zet in samenwerking met MKB-Limburg een Limburgs ondernemerspanel op, waarna periodieke raadplegingen volgen.

samenwerking Toponderzoek en MKB Limburg1

Mooie samenwerking met MKB-Limburg