Kaart TIP-burgerpanels

Vanaf 1 september heeft iedere gemeente in Limburg een eigen TIP-burgerpanel. Hiermee is Limburg de eerste provincie die 100% TIP is.

Toponderzoek zet samen met VIA Limburg in iedere gemeente een eigen burgerpanel op, zodat alle inwoners mee kunnen denken en praten over alles wat er speelt in hun eigen gemeente. Ongeveer de helft van de gemeenten heeft al een eigen TIP-burgerpanel, de rest gaat op 1 september live. Bij de nieuwe panels starten we met het werven van deelnemers en bij voldoende deelnemers gaan we over op (proef)verzendingen. Allerlei onderwerpen komen vervolgens aan bod, zolang het actuele en lokale onderwerpen zijn worden ze meegenomen in de (maandelijkse) verzending.

Wil jij maandelijks meedenken en meepraten over bijvoorbeeld evenementen, het mooiste plekje of sporten in jouw gemeente? Schrijf je dan nu in voor het TIP-burgerpanel bij jou in de gemeente. Deelname is gratis, kost weinig tijd en is volledig anoniem.

Benieuwd of je direct kan deelnemen aan een TIP-burgerpanel of dat je nog moet wachten tot we live gaan op 1 september? Klik hier voor het complete overzicht aan TIP-burgerpanels.

Kom je uit één van deze gemeenten en ben je nog niet aangemeld? Schrijf je dan nu in, zodat ook jij kunt meedenken en meepraten! Met deze nieuwe burgerpanels komt Toponderzoek weer een stapje dichterbij om in 2030 in elke gemeente een TIP-burgerpanel te realiseren.

In elke gemeente in Limburg is er een TiP-panel. Ideaal om snel een marktonderzoek in Noord-, Midden- of Zuid-Limburg uit te voeren.

Meer informatie over marktonderzoek doen in Limburg? Neem contact met ons op.