Toponderzoek is ook in Noord-Brabant actief (sinds 2012) zodat u lokaal burgers kunt raadplegen om onderbouwde keuzes te maken.

Burgerparticipatie is niet te koop. Er ontstaat bias (lees: ruis) als inwoners geforceerd moeten meedenken en meepraten over lokale onderwerpen (in de vorm van een marktonderzoek).

Onderzoek onder Brabanders

Toponderzoek maakt gebruik van TiP-panels. Dankzij partners kan Toponderzoek op micro-lokaal onderzoek doen in alle gemeenten in Noord-Brabant.

Snel kan lokaal marktonderzoek in Brabant worden uitgevoerd. Tegelijkertijd kan (intern) een klantonderzoek worden uitgevoerd.

In het verleden heeft Toponderzoek marktonderzoek uitgevoerd in de gemeenten Asten, Deurne, Etten-Leur, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Meierijstad , Someren en enkele steekproeven uitgevoerd in de provincie Noord-Brabant in totaliteit.

Neem met ons contact op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden. Dit kan al door een mail te sturen naar enquete@toponderzoek.com en een telefonische of fysieke intake wordt gepland.

Start vervolgens morgen een marktonderzoek in Noord-Brabant.

Tot snel,
Martijn Hulsen

Marktonderzoek Deurne