Het zal niemand ontgaan zijn dat er een uitbraak is geweest van een nieuwe pandemie, SARS-CoV-2, ook wel het (nieuwe) coronavirus genoemd.

Gisteren heeft het crisisteam van het kabinet de maatregelen verscherpt. Zo zijn onder andere alle bijeenkomsten tot en met 1 juni verboden, moet heel het gezin thuis blijven als één gezinslid koorts heeft en kunnen burgemeesters gebieden aanwijzen waar groepsvorming verboden is. De gehele situatie brengt uiteraard onzekerheid met zich mee en heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

Aanpassingen van onze dienstverlening
In lijn met de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu hebben wij uiteraard onze werkwijze en processen waar nodig aangepast. Zo werkt het team zo veel mogelijk vanuit huis en hebben we voorlopig geen fysieke afspraken. 

Een groot deel van onze processen vindt al gedigitaliseerd plaats, zodat wij iedereen te woord kunnen staan, indien nodig. Het inzetten van de Tip-burgerpanels kan mede dankzij onze gedigitaliseerde processen zonder problemen doorgaan. 

Uitslagen corona onderzoek
Juist in deze tijden is het voor bedrijven en overheden belangrijk om actuele data en inzichten te verzamelen. Recentelijk hebben wij onder verschillende Tip-burgerpanels een onderzoek gedaan over het coronavirus. Wat kan u als bedrijf, of gemeente doen om verspreiding te voorkomen? Maken inwoners uit uw gemeente zich zorgen over het coronavirus? Antwoorden op deze, en meer vragen kunt u hier teruglezen.

Toponderzoek helpt
In deze tijd is het belangrijk om uw oren en ogen open te houden, zodat u weet wat er in de gemeenschap of binnen uw markt speelt. Wij kunnen u voorzien van accurate, gevalideerde data en we kunnen u helpen om de opgehaalde data in hoog tempo te vertalen en te presenteren in een duidelijk rapport.

Wij staan klaar om, samen met u, inzichtelijk te maken wat er in de gemeenschap of binnen uw markt speelt. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie? Neem dan contact op via 
085-4860120 of mail naar enquete@toponderzoek.com.

Weet wat er gebeurt.

Team Toponderzoek