Rick Schoonbeek
Rick Schoonbeek

Mijn naam is Rick Schoonbeek 17 jaar en woon in Meerlo samen met mijn vader, moeder en mijn oudere broer. Mijn hobby’s zijn voetballen, wielrennen, sportkijken en met vrienden een avondje te chillen. Een paar keer per week werk ik op de groenteafdeling van de Jumbo.

Waarom heb ik gekozen voor de opleiding marketing en communicatie?

De opleiding marketing en communicatie heb ik gekozen omdat het een brede opleiding is. Je kan met deze opleiding verschillende richtingen op. Daarnaast vind ik het ook leuk om online bezig te zijn en vind ik het interessant om te zien hoe mensen spullen online verkopen, hoe kleine bedrijven groot worden door online verkoop.

Een eigen bedrijfje beginnen, is iets wat ik in de toekomst wel zou willen. Bij marketing en communicatie leer je onder andere hoe je het beste een product op de markt kan brengen en hoe je het beste online kan communiceren.


Wat verwacht ik van mijn stage?

Mijn verwachtingen bij de stage zijn dat ik veel ga leren hoe Toponderzoek in elkaar zit en hoe ze bepaalde dingen aanpakken. Ik hoop veel te leren, waar ik zelf later ook iets aan heb. Maar het zou ook super zijn dat ik het bedrijf kan helpen met mijn ervaringen en ideeën, zeker met sociale media.


Waarom denk ik dat het leerbedrijf een goede aansluiting is om mijn opleiding?

Toponderzoek is een goed leerbedrijf, omdat ze heel veel met communicatie doen. Hier leer ik veel hoe je het beste de mensen kan benaderen en hoe je beste iets op papier kan zetten. Alles wat je hier doet heeft te maken met communiceren.

Benieuwd naar de voortgang van Rick? Lees het hier.