Als Onderzoeker (jr.) / research expert (sr.) ben je samen met gedreven collega’s (mede)verantwoordelijk voor diverse uitdagende projecten. Van het genereren van de juiste onderzoeksvragen tot het verwerken van de resultaten in een rapportage die de klant ook écht helpt in het verwezenlijken van zijn/haar doelen. En van het meedenken over de juist opzet tot het communiceren van het onderzoek via social media. Wil je (mee)werken aan een nieuwe, groeiende, vorm van burgerparticipatie? Ben je nieuwsgierig? Heb je affiniteit met onderzoek? Dan is de functie van onderzoeker je op je lijf geschreven!Als Onderzoeker (jr.) / research expert (sr.) ben je aanspreekpunt voor onze bestaande relaties. Je voert de onderzoeksprojecten samen met een of meerdere collega’s uit en helpt bij de verdere uitrol van onze Tip-burgerpanels. Jouw taken bestaan uit het opstellen van vragenlijsten, het achterhalen van de échte onderzoekswens, het coördineren van het veldwerk en het analyseren van de onderzoeksresultaten. Je voert projecten volgens planning uit. Uiteindelijk is de inzet dat jouw werkzaamheden bijdragen aan het toveren van een glimlach op het gezicht van zowel de klant als jezelf.

In je functie word je betrokken bij alle activiteiten van Toponderzoek, zodat je ontdekt waar jouw unieke kracht ligt. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden waarmee je direct aan de slag kunt en krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Elke dag is anders, waarbij geleund wordt op jouw eigen creativiteit om samen tot het gewenste resultaat te komen.

 

Wie is Toponderzoek?

Sinds 2011 voert Toponderzoek raadplegingen en participatietrajecten uit voor zowel lokale als landelijke opdrachtgevers. Met de verkregen onderzoeksresultaten kunnen onze klanten verantwoorde beslissingen nemen. Toponderzoek is gespecialiseerd in het uitvoeren van burgerraadplegingen via eigen Tip-burgerpanels. Toponderzoek beheert ruim 100 Tip-burgerpanels (ruim 50.000 panelleden), het overheidspanel Overheid in Nederland en het Ambtenarenpanel.

Wij zoeken het volgende profiel:

 1. communicatief vaardig
 2. pro-actief (kansen zien)
 3. affiniteit met onderzoek
 4. basiskennis Excel, SPSS een pré
 5. zelfstandig, stressbestendig en gestructureerd
 6. HBO-afgerond (minimaal)

Je past perfect binnen het team van Toponderzoek als:

 • je in een klein team uit de voeten kan;
 • een informele werksfeer bij je past;
 • je bereid bent om bij te springen als collega’s vragen hebben;

Toponderzoek biedt:

 • marktconform salaris
 • mogelijkheid tot het beheer van een eigen klantenkring (met eigen panels)
 • groei- en ontwikkelmogelijkheden bij een groeiend onderzoeksbureau
 • 28-40 uur (in overleg)

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar:

Martijn Hulsen
Herstraat 20
5961 GJ Horst
martijn@toponderzoek.com

Twijfel je of je in aanmerking komt voor deze functie? Neem gerust contact op.

Reageren kan tot 15 augustus 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.