Contact met Toponderzoek

Krijg een vrijblijvende presentatie rondom de mogelijke participatiemogelijkheden of plan een demo in rondom de functionaliteit van Tip-burgerpanels. Geef hieronder aan hoe u deze informatie wilt ontvangen of stel uw onderzoeksvraag.

Wij wilden graag weten welke eigenschappen van de nieuwe burgemeester de inwoners van Molenlanden belangrijk vinden.

Toponderzoek heeft ons actief geholpen met het opstellen van de juiste vragen door mee te denken over de antwoord categorieën en voorbeelden van soortgelijke enquêtes aan te reiken.

De reikwijdte was wel een twijfelpunt: we wilden zoveel mogelijk inwoners bereiken en hebben daarom de enquête ook in de krant gezet. Het panel dat Toponderzoek ter beschikking heeft is best groot, maar heeft tevens ook zijn beperking.

Toponderzoek heeft ons prima ontzorgt: de antwoorden werden verzameld en in een analyse teruggekoppeld. De medewerkers van Toponderzoek waren zeer goed bereikbaar, snel in hun reacties en dachten actief en constructief mee.

Een prima rapportage waar we inhoudelijk ook echt iets aan gehad hebben.

Gemeente Molenlanden

Contact

Neem contact met ons op via www.invior.nl/contact

Onderzoeksbureau Toponderzoek
Herstraat 20
5961 GJ Horst
enquete@toponderzoek.com
085 – 4860100
BTW-nummer: NL851216766B01
Kvk-nummer: 54213975
Bank: NL63 RABO 0141 4465 52

Toponderzoek maakt onderdeel uit van Invior B.V. (voorheen Rooshorst B.V.). Invior B.V. heeft als bedrijfsonderdelen Toponderzoek en Overheid in Nederland. Toponderzoek maakt voor gemeenten inzichtelijk hoe burgers denken over maatschappelijke vraagstukken.

 

Onderzoeksbureau Toponderzoek hanteert de volgende algemene voorwaarden.