Maak vrijblijvend een afspraak omtrent jouw mogelijkheden. De koffie staat klaar. We zijn ook bereid om het kennismakingsgesprek bij jou voort te zetten, want we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe de koffie bij jou smaakt.

Een offerte, meer informatie of een afspraak?

Neem contact met ons op:

CommunicatiehuisOnderzoeksbureau Toponderzoek

Communicatiehuis
Expeditiestraat 12
5961 PX Horst
enquete@toponderzoek.com
085 – 4860100
BTW-nummer: NL851216766B01
Bank: 1414.46.552

Onderzoeksbureau Toponderzoek hanteert de volgende algemene voorwaarden.

Toponderzoek is lid van:

Klantverhalen

Sinds 2013 kent de gemeente Laarbeek een inwonerspanel: TipLaarbeek.nl. Het panel is opgezet door de Mooi Laarbeek Krant en onderzoeksbureau Toponderzoek. Via het panel wordt denkkracht georganiseerd en worden ideeën verzameld over maatschappelijke vraagstukken. Na een proefperiode heeft de gemeente dan ook besloten om een langdurige samenwerking aan te gaan met de initiatiefnemers. Op deze wijze is het raadplegen van het panel meer gewoonte geworden dan uitzondering.

Door structureel  meningen te raadplegen gaat de systematiek verder dan een traditionele opiniepeiling (poll).  Het levert bruikbare antwoorden op en biedt de mogelijkheid om over eenzelfde onderwerp meerdere keren vragen te stellen. Na een eerste meting, is daarmee het effect van beleidsbeslissingen te meten. Dat maakt het panel tot een waardevol instrument voor de beleidsmakers.

 

In het verleden heeft de gemeente Laarbeek het panel ingezet voor vraagstukken rondom: afvalbeleid, retail, communicatie, verkiezingen en evenementenbeleid.

Frank van der Meijden Burgemeester van de gemeente Laarbeek 6 april 2018

<< Prev
Next >>

Inschrijven voor Topletter

Categorieen