• Heb jij een vraagstuk voor de ondernemers in jouw omgeving?

  • Wil je weten of jouw product in de markt ligt, én wat de marktpotentie is?

  • Ben je benieuwd naar de raad van jouw klanten? Of juist je medewerkers?

 

Auto OverheidinNederland

→ Maak dan gebruik van een raadpleging (onder ondernemers) en neem onderbouwd beslissingen. Start vandaag nog een eigen raadpleging (Klik hier voor onze werkwijze)

 

 

 

 

 

Toponderzoek heeft onder andere opdrachten vervuld voor:

Klantverhalen

Sinds 2013 kent de gemeente Laarbeek een inwonerspanel: TipLaarbeek.nl. Het panel is opgezet door de Mooi Laarbeek Krant en onderzoeksbureau Toponderzoek. Via het panel wordt denkkracht georganiseerd en worden ideeën verzameld over maatschappelijke vraagstukken. Na een proefperiode heeft de gemeente dan ook besloten om een langdurige samenwerking aan te gaan met de initiatiefnemers. Op deze wijze is het raadplegen van het panel meer gewoonte geworden dan uitzondering.

Door structureel  meningen te raadplegen gaat de systematiek verder dan een traditionele opiniepeiling (poll).  Het levert bruikbare antwoorden op en biedt de mogelijkheid om over eenzelfde onderwerp meerdere keren vragen te stellen. Na een eerste meting, is daarmee het effect van beleidsbeslissingen te meten. Dat maakt het panel tot een waardevol instrument voor de beleidsmakers.

 

In het verleden heeft de gemeente Laarbeek het panel ingezet voor vraagstukken rondom: afvalbeleid, retail, communicatie, verkiezingen en evenementenbeleid.

Frank van der Meijden Burgemeester van de gemeente Laarbeek 6 april 2018

<< Prev
Next >>

Inschrijven voor Topletter

Categorieen