Djindji Koppens

Van 8-2-21 tot en met 25-6-21 heb ik een fulltime meeloopstage vervuld bij Toponderzoek. Mijn stageopdracht was gericht op de selectie en implementatie van een CRM-systeem. Mijn meewerktaken waren vooral gericht op de sales. Gelukkig kan ik vertellen dat ik deze stage met een ruime voldoende heb mogen afsluiten. Tijdens de stage heb ik erg veel kennis en relevante werkervaring opgedaan.

Momenteel ben ik werkzaam bij Toponderzoek als allround medewerker. Ik verschillende verantwoordelijkheden, waarbij ik een focus heb op de sales. Met zekerheid kan ik zeggen dat ik de komende maanden veel zal leren en met plezier ga werken.

Naast mijn werkzaamheden bij Toponderzoek, volg ik de studie Commerciële Economie bij de Fontys Hogescholen in Eindhoven.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Evenzeer kan ik er heel erg van genieten om met mijn gezin en/of vrienden uit eten te gaan.

Toponderzoek sprak mij vooral aan door het enthousiaste, gezellige en ambitieuze team. Bovendien vond én vind ik nog steeds de dynamiek van het bedrijf erg fijn en leuk.

Door vrienden, familie en collega’s wordt ik omschreven als gefocust, gedisciplineerd en gezellig.