Djindji Koppens

Sinds 8-2-21 vervul ik een fulltime meeloopstage bij Toponderzoek. Momenteel doe ik de studie Commerciële Economie bij de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Binnen deze stage zal ik mij vooral bezighouden met de selectie en implementeren van een CRM-systeem. Ook zal ik hiervoor onderzoek doen naar het huidige en gewenste salesproces. Bij deze stage hoop ik veel toegevoegde waarde te kunnen bieden aan Toponderzoek en hoop ik meer inzicht te krijgen in hoe eventueel mijn toekomstige carrière er uit zou kunnen zien. Daarnaast verwacht ik heel veel relevante werkervaring op te doen en te kunnen ontwikkelen in het sales vak.

Toponderzoek spreekt mij vooral aan door het enthousiaste, gezellige en ambitieuze team. Bovendien vind ik de dynamiek van het bedrijf en de uitdagende stageopdracht heel erg fijn en leuk. Ook spreekt de variatie van de meewerkactiviteiten me erg aan.    

Door vrienden, familie en collega’s wordt ik omschreven als gefocust, gedisciplineerd en gezellig.

In mijn vrije tijd vind ik het heel erg leuk om, onder normale omstandigheden, met vrienden af te spreken en uit eten te gaan. Verder (probeer) ik drie keer per week hard te lopen en vind ik het erg leuk om te zingen. Evenzeer kan ik er heel erg van genieten om met mijn gezin en/of vrienden uit eten te gaan.