Mijn eerste kennismaking met Toponderzoek was een stage in 2017 voor de opleiding ‘Marketing & communicatie medewerker’ niveau 4 aan het Gilde Opleidingen te Venray. Voor mij was dit een zeer aangename en leerzame periode waarin ik mij heb kunnen ontwikkelen als (beginnend) beroepskracht.

Drie jaar na de stageperiode ben ik weer te vinden bij Toponderzoek, ditmaal niet als stagiair maar als ‘Allround marketingmedewerker’.  Door ervaring met de organisatie, affiniteit met de kernwaarden en mijn opgedane kennis voer ik mijn werkzaamheden met veel plezier en enthousiasme uit.

Binnen de organisatie ben ik medeverantwoordelijke voor de communicatie, waarbinnen mijn hoofdpunt ligt bij social media. Dit betreft zowel de communicatie naar buiten van Toponderzoek als van de individuele (onafhankelijke) Tipburger-panels.

Naast de werkzaamheden bij Toponderzoek studeer ik momenteel in Eindhoven aan Fontys Hogescholen. Hier volg ik de opleiding ‘Commerciële economie’. Ook ben ik graag sportief bezig en heb ik een passie voor reizen.