In februari 2021 ben ik bij Toponderzoek aan de slag gegaan als onderzoeksconsulent en heb  sindsdien niet meer teruggekeken! Hoewel ik bij Toponderzoek nog maar net begonnen ben, zit ik inmiddels alweer ruim tien jaar in het vak.

‘Van huis uit’ ben ik Sociaal Psycholoog. Vanuit die rol ben ik niet slechts geïnteresseerd in de “wat” vraag, maar vooral ook in de “waarom” vraag. Een voorbeeld: natuurlijk is het belangrijk om te weten of, pakweg, burgers bereid zijn om zich wel of niet in te zetten voor bijvoorbeeld duurzaamheid (wat), maar met goed doorvragen kunnen we bijvoorbeeld achterhalen wat er nodig is om deze burger daadwerkelijk te activeren (waarom). Dit maakt het mogelijk om als (bijvoorbeeld) gemeente ook echt beleid te voeren dat zoden aan de dijk zet.

Kenmerken die bij mij passen, zijn: nieuwsgierig, pragmatisch en doelgericht. Kenmerken die mijns inziens perfect passen bij een onderzoeker.

Mijn rol binnen Toponderzoek is met name gelegen in het daadwerkelijk uitvoeren van onderzoeken, het waarborgen van de kwaliteit ervan en het zorgdragen voor een eindproduct waar de gebruiker ook écht mee aan de slag kan. Wanneer een onderzoeksrapport ‘in een laatje’ verdwijnt, heb ik mijn werk niet goed gedaan.

Normaliter (wat is normaal?) ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam.

Doe ik ook nog wel eens iets voor mezelf? Jazeker! ik mag graag de natuur in gaan met mijn hond, ben geen getalenteerde, maar wel een enthousiaste simracer en speel af en toe wat op de piano.

Wil je meer weten? Bel of mail gerust!