Klaartje van Dijk – Philipsen

Klaartje

Sinds februari 2015 werk ik bij Toponderzoek. Toponderzoek is  het eerste bedrijf waar ik in dienst ben sinds ik afgestudeerd ben. Na de middelbare school ben ik Food & Business gaan studeren aan de HAN in Nijmegen. Vervolgens ben ik een aantal maanden gaan reizen om vervolgens fris te starten aan de master Management, Economics & Consumer Studies in Wageningen.

Bij Toponderzoek ben ik het aanspreekpunt voor de onderzoeken in de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Of het dan gaat om een maandelijkse verzending bij één van de burgerpanels, een onderzoek voor een organisatie, gemeente of provincie; je kunt bij mij terecht voor meer informatie of de uitvoering van jouw onderzoek.

Eén van de leukste dingen van werken bij Toponderzoek is om samen op zoek te gaan naar dé informatie die een ondernemer, ambtenaar of wethouder nodig heeft om verder te kunnen met het beleid of doel voor de toekomst. Vanaf de eerste kop koffie tot aan de oplevering en bespreking van de resultaten, samen vinden we het gewenste resultaat om verdere stappen te kunnen zetten.  

Enkele voorbeelden van uitgevoerde onderzoeken gaan over het parkeerbeleid in Rijswijk, Deurne en Tiel; over arbeidsmigranten in Asten en Zaltbommel; over duurzaamheid in Stein, Etten-Leur en Someren en over het behoefteonderzoek van MKB-Limburg. Toponderzoek voert niet alleen ‘grote’ onderzoeken uit, ook met één of twee vragen kun je al bij ons terecht.

Wil jij inwoners uit jouw gemeente mee laten denken over actuele onderwerpen die spelen? En wil je dit aanvullen met bijvoorbeeld de mening van ondernemers en bezoekers. Neem dan contact op met Toponderzoek. Dan kom ik, of een andere collega, graag proeven hoe de koffie bij jullie smaakt.

Doordeweeks ben ik op de dinsdagen, donderdagen en vrijdagen in het Communicatiehuis (of in mijn thuiswerk-kantoortje) te vinden. Eens in de twee weken ben ook op woensdag op kantoor. In mijn vrije tijd heb ik allerlei leuke dingen te doen, van het knuffelen van mijn dochtertje en zoontje tot aan het sporten in de buitenlucht. Ook kook, eet en borrel ik graag met vrienden en familie. Als het maar gezellig is!