Marianne Streunding

Ik ben Marianne, 57 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik studeerde Sociologie in Utrecht (Methoden en Technieken van onderzoek en Socialisatiesociologie). Sinds begin oktober 2021 mag ik in de rol van senior onderzoeksconsulent het team van Toponderzoek versterken. Een prachtig team van getalenteerde mensen, bruisend van energie en buitengewoon deskundig. Ik heb inmiddels 35 jaar ervaring opgebouwd als onderzoeker, zeer overwegend voor ministeries, provinciale overheden en gemeenten.

Mijn hart ligt sinds jaar en dag bij onderzoek en raadplegingen onder burgers. Ik heb een gezonde nieuwsgierigheid naar de belevingen, drijfveren en behoeften van mensen. Mijn verwachting is dat in mijn gesprekken rondom maatschappelijk thema’s veel gezichtspunten en verfrissende ideeën boven tafel komen. Die vertaal ik naar een grondig advies aan u,  overheden en maatschappelijke organisaties. De schakel vinden tussen burger en bestuur is mijn missie. Zo denk ik bij te dragen aan een mooiere en leefbare maatschappij. Daarbij denk ik altijd aan de toekomst: wat is er nu nodig, waar ligt de behoefte en hoe gaan we met betrokken partijen tot een werkbaar en bevredigend resultaat komen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met wandelen (strand en duinen), stedenbezoek (Barcelona, Londen, Parijs, etc), lezen en mooie series op Netflix kijken.