Pauline Manders

Sinds september 2017 werk  ik bij Toponderzoek, waar ik de onderzoeken van begin tot eind uitvoer.  Van het opstellen van de vragenlijsten tot aan de oplevering van de rapportage, en alle stappen die daartussen plaatsvinden.  Een voorbeeld van een onderzoek dat ik heb uitgevoerd is het onderzoek voor de Limburgse Bestuurdersdag. Natuurlijk ga ik deze lijst nog verder uitbreiden gedurende mijn werkzaamheden bij TOPonderzoek

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de 56 verschillende burgerpanels die wij als Toponderzoek hebben. Voor de lopende panels stel ik maandelijks vragenlijsten op, voer ik het onderzoek uit en verwerk ik deze vervolgens in een rapportage. Met deze raadplegingen zorgen we dat inwoners van deze gemeenten mee kunnen denken en praten over allerlei actuele onderwerpen.

Mijn baan bij Toponderzoek is mijn eerste full-time baan ooit. Na de middelbare school ben ik de bachelor of Leisure Studies gaan studeren aan de NHTV in Breda. Na 2,5 jaar in Breda te hebben gestudeerd, en een half jaar in Canada te hebben rondgewandeld woon ik nu weer in Venray.

In mijn vrijetijd ben ik graag bezig, zo sta ik 3x per week op het voetbalveld en klets ik vaak bij met vriendinnen. Ter ontspanning ga ik graag op bed zitten met mijn gitaar of lekker een serie of film kijken op de bank.