Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam als (markt)-onderzoeker bij het team van Toponderzoek. Afgelopen jaren heb ik mij ontfermd over diverse maatschappelijke vraagstukken, door zowel de bachelor als master Sociologie te volgen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Nu mag ik mijn geleerde kennis (eindelijk) in praktijk gaan brengen, door aan de slag te gaan als onderzoeker bij Toponderzoek.

Ik ben het aanspreekpunt voor de Tip-burgerpanels in Nederland. Concreet betekent dit dat ik dagelijks bezig ben met het zoeken naar actuele onderwerpen, het opstellen van de vragenlijsten, het rapporteren en het terugkoppelen van de resultaten. Bij mij kun je altijd terecht met vragen over de Tip-burgerpanels.

Op de dinsdag, woensdag en donderdag ben ik doorgaans te vinden in het communicatiehuis in Horst.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Als fanatieke spits sta ik in mijn vrije tijd doelpunten te maken bij de hockeyclub in Blerick, wandel en knuffel ik graag met mijn hond Joep of ben ik in de winter te vinden op de skipistes. Daarnaast kun je mij altijd wakker maken voor lekker eten of een goede borrel. Kortom, genoeg te doen!

Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan ben ik bereikbaar via valerie@toponderzoek.com