Sam Hendriks

Sinds mei 2022 ben ik in dienst bij Toponderzoek. Binnen Toponderzoek zal ik me met name bezig gaan houden met de TIP-burgerpanels. Met deze vorm van burgerparticipatie proberen we raadgeving te organiseren voor onze opdrachtgevers. Op deze manier hopen we bij te dragen aan de besluitvorming. Veel maatschappelijke vraagstukken komen dan ook aan bod. Vanuit een onderzoekende rol bezig zijn met deze maatschappelijke vraagstukken interesseert mij dan ook erg. Deze interesse komt voort uit de opleidingen (master Sociology: Contemporary Social Problems aan de Universiteit Utrecht en bachelor of Social Work aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) die ik heb mogen volgen. Vanuit deze achtergrond wil ik mijn analytisch vermogen en kennis op het gebied van maatschappelijke vraagstukken en projectmatig werken op een zo goed mogelijke manier inzetten. Door deze vaardigheden in te zetten hoop ik inzichtelijk te maken wat er op dat moment speelt voor een gemeenschap en wat voor hen van belang is.

Tot slot geniet ik in mijn vrije tijd erg van het samen zijn met vrienden en familie. Zo bezoek ik graag een festival, ga ik graag naar het terras op een zomerse dag en vermaak ik me met sport (variërend van voetbal tot mountainbiken tot fitness). Ook luister ik graag naar muziek (house, techno, 80’s, hip-hop) en lees ik van tijd tot tijd graag een biografie!

U kunt me bereiken via sam@toponderzoek.com. Hopelijk komen we snel met elkaar in contact!