Toptalenten

Toptalenten

Kom jij ons team versterken?

Ervaringen van vorige Toptalenten

Manon

MBO toptalent Marketing & Communicatie

Toponderzoek is een goede plek voor je (eerste) stage. Je wordt beschouwd als een onderdeel van het team, een toptalent. Dit legt verantwoordelijkheid bij je neer maar ook vrijheid. Er is een positieve en gezellige werksfeer waar ruimte is voor een grapje maar ook hard gewerkt kan worden.

De werkzaamheden die je uitvoert zijn gevarieerd. De ene dag maak je vragenlijsten of een rapportage en de andere dag ben je bezig op een creatieve manier zoals het maken van een Infographic. Je krijgt de vrijheid om zelf je dagplanning in te richten en er is voldoende ruimte om aan je stageproject te werken. Zo staat school bij Toponderzoek op de eerste plek.

Je krijgt de kans om niet alleen jouw gekozen richting te ontdekken maar ook andere richtingen. Zo startte ik mijn stage op het gebied marketing & communicatie, maar ben ik er achter gekomen dat sales ook mijn aandacht trekt.

Ik kan het zeker aanraden om stage te lopen bij Toponderzoek!

Sven

MBO toptalent Marketing & Communicatie

Door de website Stagemarkt was ik uitgekomen bij Toponderzoek. Telefonisch had ik een afspraak gemaakt met het bedrijf voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek verliep goed en kon ik na de zomervakantie beginnen met mijn stage.

Toponderzoek heeft geen stagiaires, ze hebben ”Toptalenten”.  Het bedrijf wil je namelijk echt onderdeel van het team maken. Hierdoor geven ze je erg veel verantwoordelijkheid en krijg je ook veel vertrouwen. Wat ik erg fijn vond, was dat er erg goed rekening gehouden werd met mijn schooltaken. Hierdoor kon ik mijn opdrachten op tijd af krijgen en goede cijfers behalen.

Toponderzoek is goed in communicatie. Zo wordt er aan het begin van elke dag ‘ingecheckt’. In de check-in benoemt iedereen wat ze die dag gaan doen en of ze ergens tegenaan lopen. Op deze manier weet iedereen of ze iemand uit mogen helpen. Ook wordt veel begrip getoond als iemand persoonlijk even niet lekker in zijn vel zit. Dit is een uniek principe als je het mij vraagt.

Ik heb zelf een erg leerzame en leuke tijd gehad bij Toponderzoek.

Kevin

MBO toptalent Marketing & Communicatie

Vanuit mijn opleiding marketing en communicatie ben ik voor een stage uitgekomen bij Toponderzoek vanwege de vele positieve verhalen die ik heb vernomen van oud-toptalenten.

Die verhalen hebben niet teleurgesteld, je wordt binnen de organisatie namelijk niet als een doorsnee stagiaire gezien maar als een echt toptalent. Zodoende krijg je de nodige begeleiding en is er tevens ruimte om zelfstandig te werken. Er wordt echt gekeken waar je interesses en vaardigheden liggen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen.

Verder is er altijd sprake van duidelijke communicatie binnen het bedrijf zodat jij als toptalent weet waar je aan toe bent. De dagelijkse incheck momenten die iedere ochtend plaatsvinden waarin iedere collega verteld over wat hij/zei die dag gaat doen zijn daar een voorbeeld van.

Natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor ontspanning met iedere middag een gezamenlijke wandeling en af en toe een pingpong toernooitje.

Djindji

HBO toptalent Sales

Voor mijn stage dacht ik dat sales mij het meeste interesseerde van alle mogelijke richtingen. Om deze reden ben ik begonnen als sales stagiaire bij Toponderzoek.

Gedurende de stage heeft Toponderzoek mij de kans gegeven om naast sales, ook andere richtingen te ontdekken. Zo ben ik er achter gekomen dat ik communicatie ook heel leuk vind (dit had ik voorheen niet gedacht, omdat ik erg gefocust was op sales).

Naast dat Toponderzoek studenten de mogelijkheid geeft om verschillende vakgebieden te ontdekken, geeft het bedrijf studenten veel verantwoordelijkheid om zelf activiteiten te ondernemen. Je krijgt de vrijheid om zelf in te plannen wat je doet en hoe dit gedaan wordt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook op persoonlijk vlak erg ben gegroeid. Zo heb ik nu meer verantwoordelijkheidsbesef, ben ik beter geworden in plannen, gegroeid in initiatief nemen en mijn aanpassingsvermogen verbeterd.

Toponderzoek is dus zeker de plek om jezelf zowel op werkvlak als op persoonlijk vlak te verbeteren!

Jorn Ernst

Jorn

MBO toptalent Marketing & Communicatie

Ik was in de periode van februari 2021 tot juni 2021 een toptalent bij Toponderzoek. Ja je leest het goed: een toptalent en geen stagiaire. Dat maakt Toponderzoek al bijzonder. Je wordt in de stageperiode echt onderdeel van het team en dat begint dus al bij het woord ‘toptalent’.

Je werkzaamheden tijdens de stageperiode zijn heel gevarieerd. De ene keer heb je contact met opdrachtgevers en de andere keer ben je een vragenlijst of een rapportage aan het maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid tijdens de stage en dat laat ook meteen weten dat ze je vertrouwen en in je geloven.

De sfeer binnen het team van Toponderzoek is erg gemoedelijk. Er wordt gelachen maar er is ook ruimte voor hard werken. In de middag ga je gezellig een rondje wandelen met de collega’s en op vrijdag sluit je de werkweek af met een vrijdagmiddagborrel. Ik kan stagelopen bij Toponderzoek zeker aanbevelen als je veel wilt leren in een gemoedelijke en fijne omgeving.

Jesper

Jesper

HBO toptalent Communicatie

Waarom Toponderzoek de juiste keuze is: Toponderzoek ziet geen stagiairs, maar toptalenten. Als Toptalent ben je welkom in een open, sociaal team waar je snel je eigen plekje kan vinden.

Binnen de organisatie is elke dag anders en zullen je werkzaamheden gevarieerd zijn. Dit maakt de dagen niet alleen interessant, maar brengt jou in de gelegenheid om te onderzoeken waar jij wel of juist geen energie van krijgt! 

Toponderzoek biedt de ruimte om je tijd te investeren in wat jij wilt leren. Hier krijg je dan ook verantwoordelijkheden voor. Daarnaast is er altijd genoeg tijd om te werken aan je schoolopdracht. 

Bij Toponderzoek staat school altijd op de eerste plek.

We helpen graag!

6 + 3 =